wegwerpbaby’s

wa is da toch de laaste tijd met ons landje?

bijna dagelijks en zeker wekelijks horen we over, al dan niet, jonge moeders die ergens stiekem bevallen zijn en hun boorlingske hebben achtergelaten om eenzaam en verlaten te sterven.

Ik stuur mijn man meerdere keren per nacht naar de kinderkamer om te luisteren of onze kindjes nog ademen. Ik vind mezelf geen supermama, ik was niet gepland zwanger maar ik heb ook nooit overwogen om mijn kindjes weg te gooien.

Ik kan snappen dat iemand het niet ziet zitten om een kind op te voeden. Maar er zijn toch veel midelen om dat te voorkomen? Er word zelfs niet meer opgekeken van een abortus. Maar blijkbaar is dat voor sommige mensen geen optie. Om religieuze redenen zeggen ze dan op het nieuws. Welke godsdienst heeft liever dat men een boorling laat sterven dan een embryo te verwijderen?

En dan nu van de week een koppel dat zijn kindje verkoopt.

Ewel persoonlijk hoor ik dan liever zoiets dan te lezen dat er weer eens een kindje in een emmer is gedropt. Het is misschien koehandel maar dat kindje word op dit moment waarschijnlijk graag gezien.

Het vreemste aan ons land is dat die ouders waarschijnlijk zwaarder gestraft zullen worden dan zij die hun kind hebben achtergelaten. Want verkopen doe je niet in een vlaag van waanzin.

 

Gek land

 

waarschijnlijk worden in België binnenkort eerder de emmers de materiaalkoten en de bossen voor het gercht gedaagd dan de moeders die er hun kinderen achterlieten

 

knuffels aan alle achtergelaten kindjes die het zonder warmte moesten stellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s