veilig?

onthaalmoeder schud baby hersenbloeding

verschrikkelijk spijtige gebeurtenis, denk je dan. Dus profs kunnen ook panikeren, denk je dan. Het kindje moet toch erg aan’t stikken geweest zijn als een gediplomeerde dagmoeder zo reageerd, denk je dan.

Maar wat blijkt nu? Het is niet het eerste incident. Waarom blijft iemand in godsnaam als onthaalouder werken als ze het niet graag doet? Toch niet voor het geld want ik ken geen een onthaalmoeder die er al rijk van is geworden. Waarom met die kleine wezentjes bijven klooien als je ze niet graag ziet? Gevoel van macht?

Toen wij van de dochter in verwachting waren en de test zo slecht waren was dat bij ons een discutiepunt “wat als ze nu gezond geboren worden maar door een of ander ongeluk worden het ‘gebrekkige’ kinderen, dan doe je ze toch ook niet weg?”

Maar ’s morgens je kindje gezond en wel bij de dagmoeder afzetten en ’s avonds een kindje terugkrijgen dat, als het al overleeft, waarschijnlijk voor de rest van zijn leven verstandelijk gehandicapt is,… wie bereid u daarop voor? wie staat u dan bij? welke keuzes heb je dan nog?Behalve voort gaan met je leven

en gebroken dromen

Klein meisje uit Herent en je mama en papa: we wensen je veel beterschap, een mooie toekomst en een klein wonder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s