gewoon jaloers ja

omdat de gazet laat weten dat vrouwen slimmer zijn dan mannen http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20100224_031 😉 moesten de mannen zonodig de commentaar leveren dat het nu bewezen is dat “vrouwen meer nutteloze weetjes kennen dan mannen” 😉

men had het kunnen weten

Maar bon,wat is nutteloos hé. Stelt nu es da ge volgende week tegen ne seriemoordenaar oploopt die u zegt dat hij u 10 trivial vragen gaat stellen en als ge er 5 juist hebt dan moogde blijven leven. HA! dan is da plots ni meer zo nutteloos hé.

Wa mij betreft zijn nutteloze weetjes zo een beetje gelijk bewijzen dat iets niet bestaat. Nl. ge kunt da niwant ge weet nooit dat ge ze ooit gaat kunnen gebruiken of dat wat ge dacht dat niet bestond plots opduikt.

denkt maar eens aan Nessie.Tis toch niet omdat zij/hij nog nooit gezien is door een wetenschapper of nog nooit door iemand met een fotoapparaat (of toch niet door iemand met een deftig fotoapparaat) en tis toch ook ni omdat net nu dat iedereen een semi-profesioneel-halfautomatisch-reflexcamera-met-zoom-mogelijkheden-tot-achtenzeventigduizend heeft ze/hij niet meer opduikt dat ze/hij niet bestaat. Da kan gewoon allemaal toeval zijn.

enfin da omte zeggen da de mannen gewoon jaloers zijn

omdat ze ni tegen hun verlies kunnen

en omda wij slimmer zijn

maar dat ntl allemaal terzijde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s