in het zak gezet

ook zo al voorgehad dat uw kinderen u met een mond vol tanden laten staan.

Vandaag hebben de 2 oudste (!) zonder hun hand om te draaien zowel hun vader als hun nonkel Julien het nakijken gegeven.

We waren vandaag met zijn allen op bezoek bij oma

feit nummer 1:

Zoon-nummer-2 ligt in zijn pamper van de koelte te genieten. De dochter vindt er niet beter op dan zijn broek te pikken en het op een lopen te zetten. “Laat die broek liggen” commandeert de papa. Waarop de dochter haar hand opent, de broek in kwestie ter plekke op de grond laat vallen en zonder haar vader een blik waardig te keuren parmantig verder stapt.

feit nummer 2:

De zoon-nummer-1 zit bij nonkel Julien op de arm. Zijn moeder (ik dus) vraag hem waar BR (Bé-R uitgesproken) is. “In mijn handje” zegt de zoon-nummer-1. “welk handje is dat” vraagt de nonkel Julien “Linker” zegt de kleine snotneus (en hij had nog gelijk ook. De volwassenen onder ons werpen elkaar bewonderende blikken toe. De moeder (ik dus) weliswaar pas nadat ze met haar normale trukjes om te chekken wat links en rechts is.

“Ja das links” zegt de nonkel Julien “en wat is da ander handje” de zoon bekijkt de Nonkel in kwestie ietwat bevreemd aan staart even naar zijnrechter hand en antwoord

“da handje is vuil”

en hij had nog gelijk ook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s