with or without you

ze kunnen niet met en ze kunnen niet zonder elkaar, de zoon-nummer-1 en de dochter.

zijn ze samen is het ruzie, u kent dat wel ze willen of alle2 de groene fiets of ze willen alle2 de blauwe fiets, er mogen dan gerust 4 ballen rondslingeren maar ze moeten persé dezelfde hebben en het rode legoblokje is nu nét dat blokje dat ze allebei  nodig hebben.

zijn ze toevallig niet samen dan vervelen ze zich.

zo ook vandaag. Aaangezien de dochter eindelijk door heeft dat als ze vanuit haar bed naar haar broer roept hij kan antwoorden zijn de avondlijke en nachtelijke conversatie’s hier eindeloos. Jammer genoeg heeft ze nog niet ingecalculeerd van ’s morgens wat langer te slapen. Gevolg deze ochtend om 9 uur was de dame reeds doodop.

Terwijl de dochter een inhaalslaapje deed verveelde de zoon zich dus.

Hoog tijd voor een beetje kinderarbeid.

Zo mocht hij tot zijn eigen grote plezier helpen om wat groenten te gaan oogsten, vervolgens werd hij aan het koken gezet en moest de tafel gedekt worden. Voor de verandering heeft de zoon-nummer-1 (en de dochter) flink gegeten. Jammer genoeg eindigde het bij de zoon-nummer-1 iets te voortijdig toenzijn frank viel dat hij de werkman van dienst was en hij er dus op stond de borden constant aan te vullen. Andermans bord wel te verstaan. Zo snugger istie wel.

En de dochter? die mocht daarna de wasmachine vullen. Eerlijk is eerlijk iedereen even hard werken want zo zijn we wel gelijke behandeling voor alle kinderen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s