de oudenvandagen

Terwijl de verschillende regeringen kissebissen over hoelang we met zijn allen de arbeidsmarkt mogen onveilig maken, 65?, 70?, 75? we blijven toch tot hoger leeftijd jonger en virieler en vooral veel te duur voor de regeringen bovendien zouden we wel eens van onze oude dag kunnen gaan genieten in een ver en warm buitenland en zodoende ons geld aan buitenlandse instanties verdoen.

dat zouden we ntl niet willen.

Dus net op dat moment beslist een niet nader genoemde bank dat die zelfde oudjes op de hoge leeftijd van 60 (!) niet meer geheel zelf op hun centjes kunnen en mogen letten. Komt nog bij dat deze mensen voor de arbeidsmarkt nog voldoende bij de pinken mogen zijn, volgens de bank zijnze lopende doelwitten voor allerlij overvallers en zodoende beslist de bank limiteren we het bedrag dat ze wekelijks mogen afhalen.

vriendelijk toch al die bemoedering?

hopelijk komt er nu geen golf van overvallen op jonge 30ers of wij mogen ook nog eens aan het loket gaan aanschuifen telkens we boodschappen willen doen

Advertenties

3 Reacties op “de oudenvandagen

 1. Dat is nu toch wel van het strafste wat ze ooit gedaan hebben hé… ne mens van 60, die eindelijk – als ie niet meer werkt tenminste – tijd en geld heeft om een beetje te beginnen genieten en geld uit te geven… gaan zij het een beetje moeilijk maken. Ik dacht echt dat het een late 1 april grap was toen ik het las! De arrogantie van al die financiële instellingen hé dat is buitenmaats gewoon. ’t is dat ge ze nodig hebt want anders zat mijn geld al lang terug in een sok onder mijn matras!

 2. Maximum 1000 € per week, aan bankautomaten.

  “Klanten kunnen die limiet wel opnieuw optrekken als ze dat willen, zegt een woordvoerster van ING.”

  Een storm in een glas water, dat is het.

  Komkommertijd.

 3. Pure geldklopperij vind ik dat.
  Hoe meer geld er maandelijks op die rekeningen zal blijven staan, hoe groter de interest … in voordeel van de bank, uiteraard.
  Hoe meer 60-plussers er wekelijks hun zakcenten aan het loket zullen komen afhalen, hoe meer kosten voor verstrekte dienstverlenig er zullen kunnen verrekend worden … in voordeel van de bank, wederom.
  Als ik na m’n 60e nog zou kunnen werken, zal dat in ’t zwart zijn. En de zelf-verdiende centjes zal ik in een sok onder mijn matras steken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s