van grote meisjes en kleine meisjes

de kleine meisjes van weleer hebben elkaar al zo een 25 jaar niet meer gezien. De kleine meisjes van vandaag hebben elkaar nog nooit gezien.

De kleine meisjes van weleer hebben besloten elkaar als grote meisjes nog eens te ontmoeten.

De kleine meisjes van vandaag,… die hun mening werd gewoon ni gevraagd.

De kleine meisjes van weleer speelden samen op de speelplaats The A-team, de kleine meisjes van vandaag weten ni eens wa The A-team was.

De Kleine meisjes van vandaag spelen samen met de schoenen en met de buma(lu)s en ze staan op elkanders vingers, de kleine meisjes van weleer… spelen ook met de Bumba(lu)s.

De kleine meisjes van weleer vleien zich met een kop koffie en langzamerhand komen de tongen los, de kleine meisjes van vandaag vleien zich  neer in een bedje en slapen een beetje bekomen.

het een klein meisje van vandaag gaat naar de dagmoeder terwijl het andere meisje van vandaag met de kleine meisjes van weleer eventjes de zee mag gaan bewonderen.

voordat we het weten zijn er zes uur omgevlogen en nemen de kleine meisjes van weleer weer afscheid van elkaar en van de kleine meisjes van vandaag

benieuwd of het weer 25 jaar zal duren eer we elkaar nog eens ontmoeten

dan zijn daartegen de kleine meisjes van vandaag ondertussen ook kleine meisjes van weleer en de kleine meisjes van weleer… tja

Een Reactie op “van grote meisjes en kleine meisjes

  1. Neneneen… de kleine meisjes van weleer moeten heus geen 25 jaar meer wachten. Tenzij we meaar tegenkomen in één of ander rusthuis. En dan gaan we chocomelk drinken bij ons ontbijt van boterhammen met confituur en koffie met melk èn suiker. Maar als het ons toch lukt om vóór die periode mekaar nog eens te ontmoeten, gràààààg !
    Op het toilet van het station van Brugge pamper veranderd van Manon… daar zat ook zand in.
    Goed thuisgekomen… Manon stikkapot uiteraard.
    Bedankt voor de ontvangst, zelfs nadat ik mezelf op het allerlaatste moment heb uitgenodigd en bedankt voor de foto’s. Ontvangst en download waren trouwens opperbest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s