de (schijn)heiligaards

dacht u ook van de week: “ah eindelijk” toen de kerk het woord immoreel in de zijn heilige mond nam?

Dacht u ook even dat zijn hoge heiligheid e paus en zijn kornuiten at last eens gingen zeggen dat foeffelen met kinderen ni kan?

Was u dan ook, zo een beetje als mezelf, behoorlijk stomverbaast toen bleek dat de heilige roomse kerk nog maar eens vond dat zij haar mening te pas en te onpas kan spuien?

Ge moet er wel lef voor hebben of compleet wereldvreemd zijn om uitgerekend in deze tijden zich een beetje te gaan moeien met een ander zijn sexleven. Zo eerlijk gezegd.

neen het was niet hun eigen pedofiele verleden (heden?) dat meneer de paepe en zijn bevriende kliek zo verschrikkelijk immoreel vonden maar wel het hele IVF-gedoe.

Kindjes maken op zo ongeveer me meest onromantische manier in mensen heugenis is immoreel volgens de roomse bende, kindjes maken moet in een liefdevolle omgeving gebeuren vind een Belgische aanhanger het nog nodig eraan toe te voegen. Groot gelijk! En ik ben er behoorlijk zeker van dat de IVF-ouders allerlande het volkomen eens zijn met die 2de stelling en waarschijnlijk zouden zij er veel, zoniet alles, voor overhebben om op IVF-vrije wijze kindjes bij de vleet te kunnen maken, zo knus in hun eigen slaapkamer (respectievelijk badkamer, living, keukentafel, achterbank, tuinhuisje, openbare wc cinemazaal voor de liefhebbers) alleen niet alles loopt zoals een mens wel eens zou willen dat het loopt.

Waarom vinden hun heilige heiligheden het immoreel? ze vinden het o.a. moord. Zouden de experts ter zaken eigenlijk weten hoeveel zwangerschappen spontaan afbreken nog voor er ook maar iemand doorheeft dat er een zwangerschap is? Dus zo ongeveer op petrischaaltjes moment.

Bovendien zolang ze hunne lul niet in hun soutane houden en dus her en der kinderen om zeep helpen zouden ze van paus tot dorpspastoor beter hun mond houden over immoraliteit, kinderen aan uw degen rijgen gebeurt zeer zeker niet in een liefdevolle omgeving, wat ze met hun zieke verwrongen geesten ook mogen denken en de (jong)volwassenen die als gevolg hiervan zelfmoord plegen zijn ook het slachtoffer van moord.

alleen zijn zij wel wat meer becelt dan het petrischaaltje dat ergens in een vuilbak beland.

immoreel? soms is het inderdaad immoreel om je mond open te doen en er exact het verkeerde laten uit te komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s