Liefste Vicky R. uit Merelbeke

je bent er wel in geslaagd de discuties weer hoog op te laten laaien. Vooral de moraalridders kruipen massaal in hun pen om mee te delen dat wat jij gedaan hebt echt niet kan.

Een buitenbeentje noemt een broer jou. Eentje die doet waar ze zin in heeft, eentje die in tegenstelling tot de rest van onze familie het niet ver heeft geschopt, maar waar mogelijk hielpen we haar wel. Kortom het zwarte schaap  van de familie. Maar wel graag gezien zo precies.

Ze loog wat bij elkaar schrijven de kranten over jou. niet zo fijn om over jezelf te lezen dezer dagen lijkt mij zo.

Maar je hebt waarschijnlijk wel andere zorgen aan je hoofd dezer dagen, dan dat wat God en klein pierke over jou denkt. Je moet toch wel wanhopig zijn geweest hé Vicky R. uit Merelbeke? Wat heb je gedacht toen je die ondergrondse parking inreed hoeveel pijn deed je hart toen je de Maxi-Cosi tussen 2 auto’s achterliet?

Vicky R. uit Merelbeke Wat je gedaan hebt is misschien niet bepaald legaal en misschien ook niet volledig moreel juist

maar GODVERDOMME VICKY R. uit Merelbeke ik ben kweenie hoe content dat er stond “gezond vondelingske gevonden” en niet “lijk pasgeboorne achtergelaten”. Gij zult het al moeilijk genoeg hebben op dit moment en weinig behoeft aan vingerwijzerij laten we dus met zijn allen hopen dat, dat wat jij hebt willen bereiken met je daden ten volle uitkomt: een mooie toekomst voor je dochtertje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s