handen af van onze pedo-priesters

Monseigneur Leonard is van mening dat bejaarde pedo-priesters met rust gelaten moeten worden. Groot gelijk! Laat die oudjes toch met rust al die jaren van driftig heen en weer gepoep en af en toe hier en daar een mis opdragen heeft van deze mensen al zoveel gevergd.

Meer nog het wordt hoog tijd dat er een beschermingscomité wordt opgericht. Heel die heksenjacht kan absoluut niet goed zijn voor deze bejaarde knarren hun hele cardiologische huishouding.

Ik ben ook voorstander van de anti-discriminatie en daarom ga ik leonard nog een duwtje in de rug geven ALLE pedo-priesters moeten met rust gelaten worden. Per slot van rekening zou het helemaal niet eerlijk zijn dat ge als 64 jarige vervolgd kunt worden en als 65 jarige dan niet meer. Neen wij discrimineren niet op basis van leeftijd en dus is elke lul gelijk voor de wet kerkelijk of burgerlijk en kan elke soutanedragende liefhebber van jong vlees vanaf nu op zijn beide oren slapen. Gesteld dat hij daar tijd voor heeft natuurlijk.

Ik stel ook voor dat de priesters allerlande, naar analogie van de badgkes uit de jaren 80 vanaf nu een pin dragen met de tekst “touche pas a notre pedopriesters” als symbool stel ik dan in plaats van een hand wel een penis in erectie voor. En laten we zondag ook massaal de wekelijkse omhaling gebruiken om de geviseerde slachtoffers psychologische ondersteuning te geven men mag dat absoluut niet onderschatten zo op de vingers getikt worden over uw sexuele voorkeuren, ze gaan dat goed kunnen gebruiken zo een beetje psycho-sociale begeleiding.

Het wordt hoog tijd dat we ons met zijn allen spiegelen aan de kerk en heel deze boel bedekken met de mantel der liefde zoals de Heilige Katholieke Kerk al eeuwen alles met de mantel der liefde bedekt. Enfin niet alles maar toch het meeste echt zware feiten kan natuurlijk ook de kerk niet door de vingers zien u weet wel welke feiten ik bedoel: vrouw zijn, homofiel, aidsdrager, ongedoopte kinderen enfin van die dingen waar ge met recht en reden tot in de oneindigheid moet branden in de hel of opsenminst een verblijf in het vagevuur verdient.

dus nu zondag pakt iedereen zijne eigen pedo-priester een goed vast, geeft hem een schouderklopke en zegt dat het allemaal niet zo erg is. T zal hen deugd doen.

Ik persoonlijk ga een verblijf in de hel boeken, dat lijkt mij een stukse veiliger en minder hypocriet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s