van een straffe gast en fantast en een straffe gast tout court

de straffe gast en fantast vind het allemaal een beetje welletjes geweest. Zo een beetje op zijn kap zitten zeg, met zen allen tmag gedaan zijn. Straffe gast en fantast vindt ook dat hij zo wel een beetje genoeg geleden heeft zo, per slot van rekening moet hij zo al een jaartje ondergedoken leven in verschrikkelijke plaatsen zoals een wereldberoemde niet nadergenoemde abdij die toevallig ook een gerenomeerd biertje brouwt en bij de vriendjes van de rechtstreekse telefoonlijn met de grote baas hierboven en daarna in het zonnige Frankrijk enfin een hel als het ware.

En bovendien laat ons zo eventjes niet onnozel doen  IEDEREEN deed het zo toen, maar alleen op hoogtdagen, wat laat ons eerlijk zijn, een heel andere inhoud  geeft aan “kerkelijke feestdag” tmoet daar inderdaad nogal een feest geweest zijn zo’n 25 jaar geleden in de kerkelijke kringen op hoogtdagen.

En bovendien had straffe gast en fantast toch ook zo wel niets verkeerd gedaan zo een beetje friemelen en een beetje spelen en ook zo een beetje een relatietjegehad enfin allemaal zo erg niet voor zover straffe gast en fantast zich kan herinneren.

En wat meer is Straffe gast en fantast vindt het ook zo een beetje niet eerlijk dat straffe gast tout court dat zo maar een beetje gaat rondvertellen wan per slot van rekening had straffe gast en fantast zo toch wel een beetje beslist dat ze dat een beetje binnenkamers zouden houden aja want er was helemaal niet gebeurt en als er niets is gebeurt dan spreken wij altijd af dat we er daarna niets over gaan zeggen.

Straffe gast en fantast zegt ook nog zo een beetje maar niet met zoveel woorden dat hij straffe gast tout court centjes heeft gekregen om niets te zeggen over wat er niet is gebeurt. Veel centjes maar niet om te zwijgen ha neen om straffe gast tout court een duuwtje in de rug te geven en passant is straffe gast en fantast toch een beetje verbolgen dat straffe gast tout court niet helemaal had begrepen dat het toch wel ook een beetje was om binnenkamers te houden wat binnenkamers helemaal niet was gebeurt.

Straffe gast en fantast vindt het zo, als hij zelf een beetje eerlijk moet zijn wel een beetje vreemd dat hij nog geen standbeeld heeft gekregen want dank zij hem zijn er toch nog nen hoop straffe gasten en fantasten aan de galg geklapt voor dingen die ze helemaal niet hebben gedaan, maar alleen op hoogdagen en alleen omdat zo ongeveer iedereen het (niet) deed zo in hun kringen.

Straffe gast en fantast wil maar niet vatten dat dingen niet doen ook al is het enkel op hoogdagen wel schade kan berokken en dat het een wonde is die ge niet zomaar met wat kluttergeld kunt opvullen.

en straffe gast tout court die verdient een standbeeld dacht ik zo want 25 jaar na dato blijkt het toch nog maar gemeen goed te zijn in die kringen en niet alleen op hoogdagen: slachtoffers behoren te  zwijgen en te ondergaan en blij te zijn dat nonkel pastoor hen heeft uitverkoren en te luisteren hoe nonkel uberpastoor eens effekes zal uitleggen dat het allemaal zo erg niet is nog was en enkel en alleen op hoogdagen.

straffe gast en fantast lijkt maar niet te vatten dat de enige die hier nog beslissingen mag nemen, en mag spreken straffe gast tout court is en dat zijn hoogdagen nu wel echt voorbij zijn

hopelijk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s