beste ouders: fuck you

Vandaag zat er in de agenda’s van de kinderen een briefje. Wat er niet opstond maar wat het wel zei?… het volgende

Beste ouders morgen nemen wij de jaarlijkse foto voor de kalender. Dit jaar werken wij in thema’s. uw zoon en dochter worden morgen dus respectievelijk geheel in het wit en in het bruin oranje en rood op school verwacht. Natuurlijk hebben wij dit niet vandaag beslist maar wij dachten dat het wel fun zou zijn moesten wij u totaal geen tijd gunnen om dit in orde te brengen. Persoonlijk kan het ons geen reet schelen dat u full time werkt, dat u al uw boodschappen in het weekend doet dat u gescheiden bent en zo een dingen met uw ex bepraat of dat u als u thuis komt nog eten moet maken voor een bende van 6 en eigenlijk geen tijd heeft een nieuwe outfit te kopen.  Vervolgen dachten wij dat het ook wel leuk zou zijn dit in septeber te plannen u weet wel de maand waarin u al ettelijke kosten heeft zoals nieuwe boekentassen, schoenen, jassen het lidgeld van de sportclubs en de bijbehorende sportoutfits. Gaat ú het einde van de maand nog halen? Wíj dachten het niet MOOOOHAHAHAHAAAA!

Bovendien dachten wij dat we zeker voor kabaal in uw huishouden zouden kunnen zorgen door te eisen dat zoonlief geheel en al in het wit naar school komt. Wij weten maar al te goed dat wit niet bepaald een hoofdkleur is in deze herfst-wintermaanden zéker niet voor jongens. Een tshirt of pull zal u misschien nog vinden al moet u wel even zoeken om dit te vinden zonder print wij garanderen u dat een witte broek een illusie zal blijken te zijn. Pret gegarandeerd als u dát thuis probeert uit te leggen.

Oja U wist het misschien nog niet maar oranje is deze herfst niet alom tegenwoordig behalve in de babyafdeling maar de carrefour waar u uw toevlucht tot moet nemen wegens alle boutique’s zijn toe daar niet.

Oh yesss wij horen uw dochter al tot hier boos worden,

graag gedaan

met vriendelijke doch dringende groeten

het schoolteam dat u morgen in het wit of het bruin oranje op school verwacht.

 

Beste directie,

fuck you

trek jullie plan het is een blauwe broek en het zijn paarse broekkousen

de ouders die het lichtelijk beu zij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s